Nejnovější recenze ze sekce Dětské krémy
- složení
- krásně se natírá
- obal vypadá dobře
- žádné
Jsem ráda za krém na tělo a pleť od značky beggs, kde je krásné složení jako aloe vera, sladké mandle a bambucké máslo. Malé se naštěstí potom neudělala vyrážka, takže můžeme krém používat dál. Dobře se to nanáší a není to vyloženě mastné. Cena je přijatelná.
- Nepálí a nestipe ani na suché pokožce
- Nenašla jsem
Po večerní rutině nás čekala zkouška hydratačního krému na celé tělo.... mě maminku potěšilo bio složení bez přidaných barviv, chemikálií a dalších fuj věcí.
Krém se okamžitě vstřebal a pokožka po něm zůstala heboucka. A navíc nezatíží peněženku a to je pro mě velké plus. Navíc úžasně voní po mandlích a bambuckem máslu.
- Dobrá velikost balení mužu ho mít všude sebou
- Rychle se vstřebává
- žádný jsem nenašla
Tuto značku mám celkově ráda. Tedy vlastně můj syn. Tak jsem vyzkoušela i krém a nezklamal. Syn měl vyrážku na obličeji a po používání tohoto krému se mu zlepšila až skoro zmizela. Co se týče vůně, ta je super, opravdu velmi příjemná, až bych krém nejradši snědla. Vstřebatelnost produktu je taky velmi rychlá a nezanechává žádné skvrny. Složení je 99 % přírodní. Za mě tedy krém 10 z 10.
- Na obličej i telo
- Vune
- Citlivá pokozka
- Nenašla jsme žádný
Super hydratační krém kombinace tělo i obličej, což oceňuji že nemusím mít milo krému, krásně voní a je vhodný pro citlivou pokožku... Dcerce se dělají ekzémy a tento krém ji vyhovuje. Kombinace aloe vera a mandlí mi přijde skvělá... Určitě kdyby se mě někdo zeptal na doporučení tohoto krému tak doporučím.
ok
- Při dlohodobém užívání výhodná cena
- Opravdu funguje
- Smrdi
- dobře hojivý
ok
Doporučuji
- Kupují už třetí baleni tentokrát v novém kabatku, krásná vůně
při kašli a nachlazení, výborný povzbuzovač imunity
Sudocrem MULTI-EXPERT 400 g
Přidáno: 18. srpna 2024
(naposledy upraveno 18. srpna 2024)
Zakoupeno v EUCLékárna.cz
- Jsem spokojená starý my došel tak jsem si koupila nový
- Vůně
- Přírodní složení
- Žádný
Výhoda tohoto krému je že se dá použít již od narození ale může ho používat i dospělí. Výrobci krému dbají na přírodní složení a také vliv na životní prostředí, velmi mě nadchla že mají recyklovatelné obaly. Krém jsem také používala na spálenou dětskou pokožku od slunce a výsledky jsou vynikající. Pokožka je zklidněná a hydratovaná.
- Krásně voní
- Balení akorát
- Nemám co vytknout
- Neni
Za mě je to naprostá pecka krém pro miminka i batolata, nádherně voní že ho sama používám, cena je akorát vzhledem k tomu že ho stačí malinko , každopádně doporučuji, vhodné pro citlivou pokožku a tak je spokojeně miminko i maminka, složeni naprostá spokojenost
- Nejrychlejší hojivé účinky
vyzkoušená kvalita
- vše bez závad
Příjemný krém pro malé děti. Bez jakékoliv reakce.
- příjemně se roztírá
- ideálně se vstřebává
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »