Nejnovější recenze ze sekce Dětské krémy
Rychlé jednání a doručení na výdejní místo
- :-)
Користуюсь ним вже 14 років.
Задоволена.
Sudocrem krém pro každodenní ochranu pokožky 400 g
Přidáno: 13. července 2024
(naposledy upraveno 13. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Funguje skvěle
dobrý krém
- Krém se snadno nanáší
- Krásná vůně
- Dobře omyvatelné a nedělá skvrny
- Chtělo by to větší balení
Chtěla bych se podělit o účinnosti krému z ovesných vloček. Moc jsme tomu nevěřila neboť jsme už vyzkoušeli všechno, ale říká se ,že změna je život a jsem nadšená za krém od Wooden Spoon . Dcera dlouhodobě trpí atopickým exémem. Pokožku má hrubou jako hroší kůže a svědí jí jako po žahnutí kopřivou až nyní po delším mazání se u nás projevilo hned několik změn . Pokožka nesvědí, nepálí, nebolí a především není dehydratovaná. Po požití krému se konečně ani nemastí oblečení jako u některých mastiček věřím ,že to ocení hned několik maminek .
jemný, dobře roztíratelný
- Příjemný na tělo ji
Je dobrý. Jsem spokojen.
- Funguje
- Voní
- Dobře se roztírá
- Žádný
Dětský zklidňující krém Wooden Spoon se ukázal jako výborná volba pro péči o citlivou pokožku mého miminka, které trpí atopickým ekzémem. Tento organický krém, zcela bez obsahu vody, je ideální nejen pro děti, ale i pro dospělé s citlivou pokožkou. Díky svému složení s koloidními ovesnými vločkami pomáhá účinně obnovovat oslabenou kožní bariéru, čímž zajišťuje optimální hydrataci a ochranu.
Při pravidelném používání jsem si všimla, že pokožka mého miminka se výrazně zklidnila a ekzém zesvětlal. Velkou výhodou je, že krém při aplikaci neštípe, což činí použití velmi pohodlným. Tento krém je také skvělý na zmírnění podráždění a svědění, a lze ho použít jak na obličej, tak na jiné části těla.
Přestože krém výrazně zmírnil příznaky ekzému a celkově zklidnil pokožku, ekzém úplně nezmizel. Celkově jsem však s tímto produktem velmi spokojená. Jeho přírodní a organické složení mi dodává jistotu, že pokožka mého miminka dostává tu nejlepší péči. I když ekzém zcela nezmizel, zmírnění příznaků a celkové zklidnění pokožky je pro mě velkým úspěchem. Tento krém bych doporučila všem rodičům, kteří hledají jemnou a účinnou péči pro citlivou a atopickou pokožku svých dětí.
Funguje
- Pro naseho atopika vyhovujici krem
- Neštípe
- Nepálí
- Hydratuje
- Obsahuje ovsené vločky
- Pomalejí se vstřebává
Testoval jsem krém Wooden Spoon, který je na atopický ekzém. Krém je z ovesných vloček. Konzistence je máskovitá, pěkně vyšlehaná. Pomalejí se vstřebává, ale to nevadí. Hlavně, že kůže nesvědí, neštípe, nepálí. Podrážděnou pokožku rychle a efektivně uklidňuje. Pěkně hydratuje. Moc dobrá je i na dětské tělíčko. Doporučují rodině a blízkým.
- Kupuji opakovaně.
- účinek
- složení
Zklidňující krém z ovesných vloček na atopický ekzém Wooden Spoon nám pomohl a jsem s ním velmi spokojen. Produkt je v BIO kvalitě s přírodním složením, což je pro mě důležité. Pravidelně jsme ho natírali synovi, který má citlivou pokožku s ekzémem a je vidět velké zlepšení. Pokožka po použití je hydratovanější a zarudnutí ustoupilo. Můžu ho každému doporučit.
- Hydratace a hojení
- Zmírňuje svědění
- Vůně není úplně úžasná
U krému na ekzém Wooden Spoon, se mi velmi líbí složení produktu a celkový vzhled. Krásně pomůže zmírnit podráždění a svědění. Pokožku dobře hydratuje. Výsledky jsme pozorovali už po pár dnech, krásné hojení a fleky pomalu začali mizet. Mohu jen doporučit.
- Neštípe
- Nesvědí
- Hodně mastný
- Žlutý filtr
Celkové hodnocení krému je 7/10. Krém se lehce roztírá, konzistence je fajn. Dobře se vstřebává. Plus je, že neštípe ani nesvědí. Mínus bohužel je ten, že zanechává na pokožce žlutý filtr a je příliš mastný, tak bacha na oblečení. Vůně je jemně ovesná. V mém případě skoro žádné výsledky nevidím, ale je moc fajn na suchost pokožky, takže využití určitě má.
- Non toxic složená produktu
- Příjemná textura krému, jemná vůně
- FUNGUJE skvělě!
Dávám za 1
- jednoduchá aplikace
- nevtíravá slabá vůně
- první změny k lepšímu už po týdnu používání
- na žádné zápory jsem nepřišla
Krémem jsem cca měsíc ošetřovala bolavou a suchou kůži na lokti. Už po týdnu se kůže promastila a přestala svědit a bolet. Za celou dobu používání je kůže více elastická, není suchá, nebolí a nesvědí. Krém se dobře aplikuje, lehce se roztírá a dobře se vpíjí do pokožky.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »