Nejnovější recenze ze sekce Dětské krémy
- šetrný a funkční
- široké využítí, velká účinnost
Dobrý produkt do domácí lékárničky s širokým využitím.
- Nemastí
- Snadno se roztírá
- Přírodní složení
- Malé balení
Krém opravdu krásně voní. Líbí se mi složení, které je témeř stoprocentně přírodní. Snadno se roztírá, ihned se vstřebá a nenechává mastné fleky. Pokožka je po pár dnech příjemně hebká. Poměr cena / výkon za mě odpovídá. Jediné co, tak udělat větší balení . Doporučuji.
- Prima lékárna
super
- Krasna mandlova vune
- Dobra kremova konzistence
- Hure se roztira
Krem pro miminka je velice prijemny na jemnou pokozku. Je dobre hydratacni a opravdu krasne voni sladkymi mandlemi. Jeho mensi vada je, ze se trochu hure roztira a pomaleji vstrebava.ma krasne baleni vhodne na cestovani. Konzistence je kremova tak akorat. Vhodny i na citlivejsi pokozku
- používám na pleť, i když nejsem dítě. Dělá se mi ekzém a pomáhá
- o ničem nevím
- Praktické balení
- Složení
- Roztíratelnost
- Vyšší cena
Krém jsme testovali s 8mi měsíčním miminkem a tříleťákem a musím se přiznat že jsem se natřela i já, jelikož je těžké odolat té nádherné mandlové vůni :)
Byli jsme zrovna na dovolené a tak jsme používali vždy ráno a večer po koupeli. Krásně hydratuje a velmi dobře se vpije do pokožky bez zanechání mastného nebo "lepivého" pocitu.
Byli jsme zrovna na dovolené a tak jsme používali vždy ráno a večer po koupeli. Krásně hydratuje a velmi dobře se vpije do pokožky . zanechává mastný pocit ani se nelepí.
Je vhodný pro citlivou dětskou pokožku jelikož je vyrobeno 99%z přírodních zdrojů.
Je vhodný pro citlivou dětskou pokožku. jelikož je vyrobeno z 99% přírodních zdrojů.ojů.
Balení je praktické, vejde se i do malé kapsičky mezi plenky takže je vždy na dosah. Nesmíme opomenout ani design který se nám všem moc líbí.
Cena je vyšší než klasický krém ale kvalita tomu určitě odpovídá.
- Nádherná vůně mandlí
- Přírodní složení
- Vhodné od narození
- Žádný
Beggs Face ani Body Cream mě oslovil svou příjemnou vůní mandlí, která dodává krému na jemnosti. Líbí se mi jeho přírodní složení a šetrnost k pokožce. Krém se dobře roztírá a rychle vstřebává. Vůně je nádherná a dodává pocit čistoty a péče, což hodnotím jako velké plus. Celkově je to fajn krém na běžné denní použití, hlavně pokud hledáte něco voňavého a přírodního.
Bioderma ABCDerm Péri-oral krém 40 ml
Přidáno: 31. srpna 2024
(naposledy upraveno 31. srpna 2024)
Zakoupeno v Kosmetika-Zdraví.cz
Výborná mastička, používáme od miminka na začervenání v okolí úst nebo nosu při rýmě. Dcera se i teď v devíti letech často olizuje a začervenání po ošetření mastičkou okamžitě mizí.
- Roztiratelnost
- Jemnost
- Žádný
Krém na pleť a tělo mě mile překvapil svou šetrností k pokožce. Krém má lehkou texturu, která se velmi snadno aplikuje a okamžitě vstřebává, což je výhodné zejména při ranní rutině, kdy není čas čekat, až se krém vstřebá.
Krém je navržen s ohledem na citlivou dětskou pleť, takže neobsahuje žádné agresivní složky, které by mohly způsobit podráždění. Naopak, při pravidelném používání jsem si všimla, že krém pomáhá zklidnit drobné podrážděníu. Příjemná, jemná vůně je dalším bonusem, který si u tohoto krému velmi cením.
- Splňuje co slibuje
- Hydratuje
- Voní
Beggs dětský hydratační krém na pleť a tělo mohu doporučit každému rodiči, který má dítě s problémovou pokožkou. Skvěle dětskou pokožku hydratuje a krásně ji i zjemňuje. Přírodní složení s bambuckým máslem je obrovský plusem . Opravdu mohu jen doporučit.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »