Nejnovější recenze ze sekce Dětské krémy
- Příjemná vůně
- Při vlhké pokožce se hůře roztírá
Tento krém pro děti v oblasti plenek poskytuje účinnou ochranu proti podráždění a zarudnutí. Obsahuje zklidňující a hydratační složky, které pomáhají regenerovat citlivou pokožku. Snadno se nanáší a rychle se vstřebává při vlhké pokožce se hůře rozmazává.
- Snadná roztíratelnost
- Jemná vůně
Tento krém jsem vyzkoušela poprvé a nelituji. Krém je velmi příjemný vůní, konzistencí a funkčností. Miminko bylo spokojené a nebyl vůbec žádný problém při kontaktu s pokožkou.
Moc se mi líbí balení produktu, které je v praktickém menším balení. Za mě super.
- velmi dobře se roztírá
- praktická velikost a balení i na cesty
- zatím nic
Beggs Jemný krém na zadeček je plný přírodních složek, jako je měsíček lékařský na zklidnění a aloe vera na hydrataci. Neobsahuje žádné zbytečné chemikálie, jako jsou parfémy nebo barviva. Velmi si cením i to, že je vyráběn ve Francii. Za nás velká spokojenost - praktické balení, dobře se roztírá, krásně voní po měsíčku.
- Přírodní složení
- Bez parfumace
- Vodnatá báze
- Nanášet na suchý zadeček, jinak se špatně maže
- Nevyléčî to mírné začervenání
Velice oceňuji přírodní složky a že je krém bez parfumace, avšak z praktického hlediska pro mé miminko nevyhovujicí . Krém se musí natírat na osušený zadeček . Jinak se krém špatně aplikuje. A pokud je zadeček mírně červený, tak po aplikaci krému červeným zůstane.
- Balení na cesty
- Není pro citlivější pokožku
Krém je v praktické tubě na cesty. Zkoušela jsem krém namazat na své dvě děti. Jedno z nich má od narození trochu citlivější pokožku a osypalo se mi tak, že se léčilo týden.
Druhé sneslo naprosto v pořádku. Cena je celkem dostupná pro každého. Krém je bez vůně.
- konzistence
- bez parfemace
- design výrobku
- malé balení, klidně bychom ocenily větší
Doporučuji všemi deseti. Nádherný obal, bezparfemace, šetrný na tu naší citlivou prdelku. Nemám ráda, když krém namažu a rozmatlá se všude kde nemá, díky hustší konzistenci zůstane tam kde má a pokožku skvěla hydratuje. Ocenila bych větší balení, máme velkou spotřebu.
Produkty zde kupuji často a všechny jsou skvělé
- Velikost balení tak “akorát”
- Čistě přírodní slozeni
- Účinnost v boji proti opruzeninám v plince
- Bez parfemace
- Dobra vstřebatelnost
- Slon na obalu
- Žádné jsme nenasli
Krem byl testován u dvouletého dítěte, které nosi plenky s cílem předejít opruzeninám. Oceňuji čistě přírodní složení a to, ze je krem bez parfemace. Krem se dobře vstřebává. Po dobu testování se opruzeniny neobjevily, což potvrzuje jeho účinnost. Dale vyzdvihuji projemne velike baleni, a také slona na obalu; coz je vyborny rozlisovaci prvek pro dite.
- přírodní
- složení
- vzhled
- konzistence
- nic sem neobjevila
Krém dceři moc vyhovuje krásně chrání pokožku zadečku před opruzeninami a skvěle hydratuje.
Dceři nedělají dobře krémy s obsahem oxidu zinečnatého a tento krém ho neobsahuje, což je za mě velice super.
Nemá ani parfemaci což je vhodné na dětskou citlivou jemnou pokožku.
Obsahuje aloe vera a měsíček lékařský.
99% složení přírodního původu.
Za mě skvělý produkt, který si určitě ráda zakoupim.
- Nezpůsobil alergickou reakci
- Špatně se roztírá na vlhké pokožce
Krém na zadeček od francouzské společnosti Beggs jsem používala místo Sudokremu, proto ho porovnávám právě s ním. Za mě se hůře vstřebává a roztírá na vlhké pokožce zadečku. Jinak není dle mě příliš parfémovaný. Dítěti nezpůsobil během cca 14 dní žádné komplikace (alergické reakce).
- Jsem spokojen
Jsem spokojen
- Balení na cesty
- Příjemná vůně
Je fajn i na citlivou pokožku. Má příjemnou vůni a nedrazdi pokožku . Dobře se vstřebává. Balení je vhodné také na cesty. Krému stači málo, takže vydrzi i nejakou dobu. Nyni pouzivame jen tento. Jsem ráda , ze jsme měli moznost ho vyzkoušet. S kremem jsme velmi spokojení.
- Přírodní složení
- Bez parfemace
- Obsah aloe vera a měsíčku
- Praktická tuba
- Nejde rozmazat při styku s vodou
Velmi kvalitní krém pro plenkovou oblast s obsahem aloe vera a měsíčkovým extraktem pro dodatečné sklidnění zadečku miminka při jakémkoliv podráždění. Krém je bez přidané parfemace, což je vyhovující i pro úplného novorozence. Ideální kombinace pro náročnější maminku na dětskou kosmetiku. Přesto pro naše použití byl naprosto nevhodný. Krém od Beggsu nesnáší jakýkoliv kontakt s vodou. A my používáme pro utírání zadečku převážně ubrousky namočené do čisté vody, nebo zadeček přímo sprchujeme. Když jsem následně chtěla krém nanést, tak se naprosto odmítl rozmazat a pouze klouzal sem a tam.
- Praktické balení
- Trošku hůř se roztírá
Tento dětský krém na zadeček mě zaujal svou šetrností k citlivé dětské pokožce a spolehlivou ochranou proti opruzeninám. Jeho jemné složení ho předurčuje k pravidelnému používání, ať už jako prevence, nebo k rychlému zklidnění při prvních známkách podráždění. Pokožku nejen chrání, ale také ji zjemňuje a regeneruje, což ocení každý rodič, který chce svému miminku dopřát tu nejlepší péči. Pokud hledáte spolehlivý a bezpečný produkt na každodenní použití, tento krém je skvělou volbou. Snadno se nanáší, rychle působí a je šetrný i k té nejjemnější pleti.
- Neutrální vůňě, snadno roztíratelné
- Nic jsem nenašla
Tento krém na zadeček používám od narození svého miminka a neplánuji měnit! Za celou dobu užívání nebyly žádné opruzeniny, takže za mě 100% spokojenost. Navíc se jednoduše roztírá a také oceňuji neutrální vůni krému. Za nás jeden z mála must have produktů.
- Příjemné voní, aplikátor paráda
- Dibre se nanáší
- Nemam
libi Se mi jak se dobre nanasi na pokozku dítěte . Krem je prijemny a dobre se vstřebává do pokožky. hezky voni a libi se mi aplikátor . Slozeni kremu se mi taky moc líbil . Takze jsem rada ze je ucinne na citlivou a podrážděnou pokozku. urcite doporucuji
- složení
- hydratace
- snadné nanesení díky pumpičce
- vláčnost
- vhodné i pro dětskou pokožku
- vůně
Jedná se o jemný krém s colostrem, meruňkovým olejem, Ghí a bambuckým máslem. Je to 100% přírodní produkt, který ošetří pokožku celé rodiny, ale díky svému složení je vhodný i pro děti. Krém se opravdu rychle vstřebává. Díky pumpičce se snadno roztírá. Pokožka je po nanesení jemná a vláčná. Navíc je pleť hydratovaná a krém přispívá i ke zklidnění pleti.
Mně osobně přijde praktické, že krém může využít celá rodina a v případě výletů se hned ušetří místo v tašce. Po prvním nanesení na synovu pokožku byl znát rozdíl a pleť byla hydratovanější a rozhodně vláčnější. Krém se díky pumpičce opravdu snadno nanášel a rychle se vstřebal. Celkově mě mile překvapil a to i přírodním složením jedinou nevýhodu spatřuji ve vůni, která mi nesedla.
Společnost se na domácím trhu snaží za přijatelné ceny nabízet vysokou kvalitu. Důležitá je pro ně etika. Jejich výrobky obsahují colostrum, které má pozitivní účinky na lidský organismus. Je odebíráno pouze nadbytečné množství colostra, které je podrobeno důsledné kontrole čistoty i kvality podle předpisů a norem. Společnost se stále snaží získat nové poznatky o této základní složce jejich výrobků a to nejen z laboratoří, ale i od odborníků či výzkumných pracovišť.
- Vstřebatelnost
- Účinek
- Praktické balení
- Vůně která nemusí vyhovovat každému
Krém se nádherně roztíral a vstřebal. Pár zmáčknutí dávkovače stačilo i na celé tělo, ne jen na obličej. Krém skvěle hydratoval a nevytvářely se suché okrsky, stačila aplikace 1x denně. Ale občas jsem aplikovala i 2x denně preventivně, když jsme šli do mrazu. Spravil i lišej co měl malý kolem pusy od slin a rýmy. Parfemace je přirozená, žádný navoněný krém, vhodný pro atopiky a suchou kůži a nemusí každému vyhovovat. Malý má po něm krásně hladkou pokožku.
- Vstrebatelnost
- 100% přírodní
- Vůně
100% přírodní kosmetika. Velmi snadno se roztírá. Pokožku nezanechá mastnou, ale hebkou a krásné hydratovanou. Vůni bych asi zvolila lepší, ale dá se to. Vyzkoušela jsem i já na suché ruce a hned po prvním použití jde vidět značný rozdíl. Rozhodně doporučuji.
- Příjemná na roztirani
- Hydratuje
- Malé balení
Úžasný krém pro vaše ratolesti,který vám pomůže s uklidňujícím účinkem na zadeček opruzeny v plince. 99,2% složek přírodního původu. Bez parfémů a éterických olejů. Příjemně roztiratelny. Pro miminka již od prvních dní zivota. Mast obsahuje extrakt z měsíčku lékařského a šťávu z aloe vera.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »