Nejnovější recenze ze sekce Dětské krémy
skvělý na opruzeniny, naprostá spokojenost
- Zabírá perfektně na ekzém kolem úst mého malého syna způsobený slintáním.
- Vhodné už od narození
- Přírodní
- Bez parfemace
- BIO
- Přírodní kosmetika
- Bez parfemace
Úžasně jemný produkt, kterého není málo a chvíli vydrží. :)
Dobrý krém do špatného počasí
Prijemny a malo parfumovany.
Nedá se zhodnotit, čas ukáže .
- Koupila jsem na základě recenzí a jsem opravdu spokojená.
- plní svoji funkci
- šroubování je nepraktické
Výborný krém proti opruzeninám u obzvlášť citlivé dětské pokožky. Kupujeme opakovaně.
- dceři zabírá na opruzeniny asi ze všeho nejrychleji
- Krásná vůně
- Lehký
- Vůně Heřmánku
- Praktické balení
Ochranný krém proti opruzeninám WoodenSpoon 100ml je užitečný pomocník při boji našich prďolku, a proto je dobré mít krém vždy v kabelce každé maminky. Krásně voní je hebký a nedrolí se na pokožce. Díky heřmánku je pokožka svěží, prodyšná a není suchá. Praktické balení. Účinky již po prvním nanešení.
- Přírodní produkt
- Dobře roztíratelný
- Příjemná vůně
- Vyšší pořizovací cena
Ochranný krém proti opruzeninám mě zaujal svým přírodním složením bez konzervačních a chemických látek. Krém má velmi příjemnou a nevtíravou vůni po kakaových bobech. Velmi dobře se roztírá a k aplikace stačí použít velmi malé množství tohoto krému. Překvapila mě i dlouhá expirace výrobku s ohledem na přírodní složení. U tohoto krému určitě zůstaneme, protože synovi opruzeniny vymizely do 5 dnů.
- Účinnost
- Neparfémovaný produkt
- Nepoměr cena/objem
Po vyzkoušení ochranného krému proti opruzeninám WoodenSpoon, mohu jen doporučit. Pakliže, bojujete s opruzeninami, bude tento produkt Váš dobrý kamarád. Jediné co při koupi může odradit, je cena. Pro mě se tento produkt řadí mezi ty drahé v poměru cena/objem. Na produktu jsem nejvíce ocenila lehkost roztírání, je bez vůně, funguje a má krásný obal.
- účinnost
- hustá komzistence
- vůně
- design obalu
- vyšší cena
Husté a příjemně vonící složení ochranného krému proti opruzeninám se velmi snad aplikuje na pokožku a ještě snadněji se do ní vstřebává. Výrobek obsahuje i oxid zinečnatý, který je vhodný i na suchá místa při lehčí formě ekzému. Takže kromě dětského zadečku jsme krém aplikovali i na suchá místa na noze s úspěšným výsledkem.
- Konzistence
- Hezky voní
- Ošetří zarudlé pokožku
- Na silnější opruzeniny noc nezabral
S krémem WoodenSpoon jsem byla spokojena,ale i zklamaná.Konzistence me překvapila. Je zvláštní pěnová ale po aplikaci se rozpustí a hezký se roztírá. Take moc hezky voní po čokoládě.Stačí opravdu malá vrstva a proto krém vydrží dlouho. Krém nám pomohl na zarudnutí pokožky při pravidelném mazání,ale na silnější opruzeniny moc účinný nebyl i když jsem nenašela každý den. Ale jináč jsem byla spokojená a používáme každý den.
- Konzistence
- Snadné roztírání
- Téměř okamžitá změna
Naprosto doporučuji! Krem doporučuji k dětem, které jsou atopici, jako má dcera. Po většině jiných kremů měla ihned ložiska ekzému a po tomto nic, vše v pořádku. Má skvělou konzistenci, dá de krásně roztírat a na kůži není ani cítit. Účinnost je téměr okamžitá, na druhý den bylo začervenání pryč.
- Lehká textura
- Účinnost
- Vůně
S krémem jsem velice spokojená, syn měl po průjmu velké opruzeniny, během pár dnů používání wooden spoon gentle diaper krému se krásně zahojily. Krém je lehký, příjemně voní a lehce se roztírá. Syn si o natření sám řekne :) Ne každý krém nám vždy sedl a proto dávám palec nahoru, určitě zakoupím znovu.
- Struktura
- Bez zápachu
- Balení ideální
- Kvalitní
- Přírodní
Měla jsem možnost vyzkoušet ochranný krém proti opruzeninám od WoodenSpoon. Jsem ráda za tuto možnost. Syn i dcera bývají co chvíli opruzení. Mazali jsme spousty krémy, ale žádný nebyl tak dobrý. Mazali jsme i preventivně. Vždy se znovu objevilo opruzení. Po tomto krému, ani náznak. Mažeme 2x denně. Rozhodně můžeme s dětmi doporučit.
Krém má výbornou konzistenci, příjemnou vůni, dobře se s ním pracuje a hlavně pomáhá.
Je skvělé množství i obal ihned děti i mě zaujal Je přírodní.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »