Nejnovější recenze ze sekce Dětské krémy
Pomohl do 2 dnů na suché popraskané ruce jsem spokojen
Pomáhá při bolestech svalů.
Krém má jenom výhody, používám ho já i 11letá vnučka. Doporučuji
- Celkem přijatelná cena za tak malé balení.Používám na podrážděnou pleť u mého 6 měsíčního syna a celkem pomáhá..eliminuje zarudnutí a zjemní kůži
Jsem spokojená.
Rychlé dodání, spokojenost
Sudokrém je vhodný pro různé opruzeniny jak pro děti, tak dospělé, pomáhá rychlejšímu hojení.
Je už vyzkoušeno a maximální spokojenost
- Funguje snad na každý kožní problém
- Vyšší cena
Opruzeniny, odřeniny nebo svědivá vyrážka? Sudocream uleví a vyléčí. Kupuji větší balení, tohle je první a velmi účinná pomoc při kožních problémech.
- Vyhovuje mi mnohem více než novější kterým byl tenhle nahrazen
Protože mám problematickou pleť tak není jednoduché pro mě najít vhodný krém.Tenhle krém užívám ji velmi dlouho.Nyní došlo ke změně receptury tak se snažím najít ještě nějaké obchody kde je ve starých zásobách původní receptura.Když použiji krém s novou recepturou tak mě pálí kolem očí a mám místy zarudlou pleť.Kdysi mi vyhovoval krém Ponds který taky přestali vyrábět a nebylo pro mě jednoduché najít náhradu.Nyní mě to hledání čeká znovu.
- nejlepší produkt na všechny podráždění, nejen pro děti (po holení, intimní partie,..), pokožka se zklidní a zjemní
- velmi příjemná vůně a struktura
- dobře se nanáší a nezanechává mastný film
dle názvu opravdu mana,co slibuje plní na 100%,koupi produktu doporučuji*****
- Super
kvalitní za dobrou cenu
- skvělý krém na promazávání suchých míst na kůži
Velké balení, výhodnější cena
Stejne fungujici Sudocrem jako v lekarne, ale na Alza.cz priblizne o 200 Kc levnejsi. A doruceni v ramci Alza + temer zdarma
- Naprosto nepřekonatelné tělové mléko pro suchou pokožku.
- Snadno se roztírá
- Krásný obal
Tento krém doporučujeme vsema deseti . Pomohl nam s fleky ktere malý měl a to po dvou dnech používání . Krasně se roztírá a dávkuje . Krém pekně voní . Krém má krásné baleni Rozhodně nezůstaneme u jednoho produktu teto značky a radi vyzkoušíme další produkt .